Carwyn en Scarlet

Mag ik jullie voorstellen aan mijn pony’s Carwyn en Scarlet. Beiden zijn ze Welsh Cob. Mijn liefde voor dit ras is al vroeg ontstaan, zo kwam in 1997 de eerste Welsh Cob op mijn pad. In 2006 werd Nesse’s Maybel mijn eigendom. Helaas heb ik in oktober 2013 afscheid van haar genomen. Dit filmpje laat een korte samenvatting zien van haar leven:¬†http://www.youtube.com/v/CyGATjXMGew

In dit filmpje zien jullie ook een veulen van haar. Dat is Carwyn.

Maybel’s Carwyn, geboren 15 mei 2009.
Zoon van Nesse’s Maybel x Thorneyside the Hunter
1.41m. Ruin.
Hij heeft in de endurance gelopen, klasse 2 met 3 winstpunten. Maar nu genieten we van het meer relaxte leven met een fijne Parellibasis. Tevens is hij beleerd voor de wagen.

Daarnaast wil ik jullie voorstellen aan de merrie die in maart 2014 naar Nederland is gekomen.
Hepste Scarlet, geboren mei 2012
Hepste Sapphire (v Newydd Lloyd) x Donys President
1.48m.
Scarlet is zadelmak en heeft ook voor de wagen gelopen. Momenteel loopt ze sinds 21 april 2017 met haar zoon Gwynfor. En langzaam pakken we het werk weer op door middel van Parelli.
Scarlet en haar zoon Gwynfor (v. Gwenllan Brynle)
IMG_2071

img_3516Scarlet en Carwyn

img_3256Carwyn

img_3255Scarlet